Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului în vizită în s. Ustia
Conducerea raionului în vizită în s. Ustia

Consolidarea și dezvoltarea continuă a unui dialog constructiv între autoritățile publice locale este cordială întru buna guvernare a raionului Dubăsari și localitățile din componența acestuia.
La data de  31 ianuarie curent, a fost organizată o masă rotundă la care au fost invitați toți primarii, secretarii apl de nivelul I, atunci fiind luată decizia de a organiza  vizite de lucru în teritoriu, inclusiv întruniri cu reprezentanții autorităților ce activează în localități. Astfel, astăzi, 19 februarie 2024, conducerea raionului Dubăsari, în persoana dlui președinte Sergiu GRIGORIEV, vicepreședintele raionului dl Gurii ISAC, și doamnele Larisa VRADUCEAN, șefă interimară a Direcției învățământ general și Eudochia NICOLAEV, șef Secție contrucții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului au întreprins o vizită de lucru în satul Ustia. Însoțiți de primarul localității dl Maxim VERDEȘ, au vizitat obiectele de menire socială din sat și au purtat discuții cu gazdele acestora.
Asemenea vizite vor fi organizate în toate primăriile raionului Dubăsari, pentru a promova și menține relații consolidate cu autoritățile administrației publice locale de nivelul întîi și societatea civilă,  întrucât de aceste dialoguri și conlucrări depinde bunăstarea oamenilor din localități. Totodată, în cadrul acestor vizite, conducerea raionului se va familiariza asupra problemelor cu care se confruntă societatea și locuitorii raionului Dubăsari, ulterior, de comun cu apl să fie înaintate și soluționările acestora.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului în vizită în s. Ustia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta